''ZA POTPUNI ODMOR''

Turisti na Kvarner dolaze i s drogom; Pogledajte što im je policija sve pronašla

Photo: Dusko Marusic/PIXSELL/ Ilustracija

U posljednjih nekoliko dana, na graničnim prijelazima Pasjak i Brod na Kupi, prilikom ulazne granične kontrole sankcionirano je deset osoba zbog neovlaštenog posjedovanja droga, stoji u priopćenju policije.

Riječ je o tri četiri državljana Njemačke, tri Italije, dva Slovenije te jednom državljaninu Francuske. Sveukupno je od njih oduzeto oko 63 grama marihuane te nekoliko tzv. jointa.

VIDEO DANA:

Osim toga, na području Rijeke, otoka Krka, Lošinja, Raba, Opatije, Crikvenice i Vrbovskog u neovlaštenom posjedu kod 17 hrvatskih državljana, dva državljana Bosne i Hercegovine i jednog državljanina Kosova pronađeno je oko 28,14 grama marihuane,  oko 11 grama amfetamina, manja količina LSD-a, nekoliko markica LSD-a i više tableta s popisa droga. 

Spomenute su u tzv. uličnoj redukciji droga zatekli policijski službenici nadležnih policijskih postaja i Jedinice specijalne i interventne policije.

Zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o suzbijanju zlouporaba droga, svima su izdani prekršajni nalozi kojima su im izrečene novčane kazne, a policija će i dalje nastaviti s ovim aktivnostima u cilju suzbijanja ponude i potražnje svih vrsta droga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari