U HAC-u 200 RADNIKA DOBIVA OTKAZ: Na Rupi strancima cestarinu od pet kuna „pretvarali“ u pet eura!

U anonimnim pismima nekih djelatnika piše da su navodno bili prisiljeni sudjelovati u krađi u zamjenu za sigurnost svojih radnih mjesta

HAC ONC završio je nedavno izvješće u kojem se na temelju zapisa s videokamera u nekim naplatnim kućicama vidi krađa novca nekih njihovih djelatnika, piše Večernji list.

Riječ je o njih 200-tinjak koji su prošli razgovor pred disciplinskom komisijom, te protiv kojih se moraju poduzeti neke mjere. U većini slučajeva to će biti otkaz.

U anonimnim pismima nekih djelatnika piše da su navodno bili prisiljeni sudjelovati u krađi u zamjenu za sigurnost svojih radnih mjesta.

U ove malverzacije upleten je cijeli niz zaposlenika, počevši od blagajnika, pa do srednjeg menadžmenta.

Vozači su prijavili neke prijevare, osobito one na naplatnim kućicama Bregana i Rupa, gdje cestarina iznosi šest, odnosno pet kuna. Stranci su često zabunom davali pet ili šest eura, a nisu dobivali povrat novca.

Zanimljivo je i da na naplatne kućice nije uvedena fiskalizacija, što bi sigurno spriječilo krađe, dodaje Večernji list. (Ivona Hemen/vijesti.hr)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari