VRIJEDNA 400 MILIJUNA EURA

U moru kod Sicilije pronađene dvije tone kokaina! ‘Jedno od najvećih otkrića droge ikad’

You Tube screenshot

Droga je bila zapakirana u 70-ak plutajućih paketa sa signalnim uređajima, a pretpostavlja se da su je iskrcali teretni brodovi te je trebalo prevesti na kopno

Talijanska policija pronašla je u moru kraj istočne obale Sicilije dvije tone kokaina čija se tržišna vrijednost procjenjuje na više od 400 milijuna eura, piše La Stampa.

Droga je bila zapakirana u oko 70 plutajućih paketa sa signalnim uređajima. Pretpostavlja se da su je teretni brodovi ostavili u moru, a trebalo ju je prevesti na kopno.

“Riječ je o jednom od najvećih otkrića droge ikada napravljenom na teritoriju Italije. Pakete su uočile, kao dio specifičnih aktivnosti kontrole obalnih voda istočne Sicilije”, piše La stampa.

Nakon što su aktivnosti u zraku i na moru završene, specijalizirane jedinice nastavile su pregledavati pakete u kojima su pronašli bijeli prah. Nakon testova, utvrdili su da je riječ o kokainu, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari