RTL NESLUŽBENO DOZNAJE

U prometnoj nesreći na A3 poginule majka i kćer: Tinejdžeri od 15 i 18 godina imaju ozljede mozga

Photo: Srecko Niketic/PIXSELL

Kako RTL Danas.hr saznaje od ravnatelja novogradiške bolnice Josipa Kolodzieja ozlijeđena djeca od 18 i 15 godina imaju ozlijede mozga i hitno su prebačeni u Osijek, dok je treća ozlijeđena osoba ostala u bolnici u Novoj Gradiški

U teškoj prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila poginule su majka i kćer, neslužbeno doznaje RTL Danas.hr..

Nesreća se, kako smo ranije objavili, dogodila oko 23:32 na autocesti A3 u blizini Nove Gradiške, u južnoj kolničkoj traci. U njoj su sudjelovali teretno i osobno vozilo u kojem je bilo pet osoba, tri osobe su ozlijeđene i prevezene na pružanje liječničke pomoći u Novoj Gradiški.

Kako doznajeu od ravnatelja novogradiške bolnice Josipa Kolodzieja ozlijeđena djeca od 18 i 15 godina imaju ozlijede mozga i hitno su prebačeni u Osijek, dok je treća ozlijeđena osoba ostala u bolnici u Novoj Gradiški.

Na terenu su bili pripadnici hitne pomoći i vatrogasci koji su izvlačili ozlijeđene iz vozila. Policijski službenici na mjestu događaja osiguravaju protočnost prometa, te u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom Slavonski Brod nastavljaju daljnji rad i obavljanje očevida, piše RTL Danas.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari