POLICIJA OBAVILA OČEVID

U prometnoj nesreći na Delti pod kotačima automobila stradao pješak

Foto. Čitateljica Riportala

Nesreća se dogodila nešto iza 15 sati

U prometnoj nesreći koja se dogodila danas na Delti nešto iza 15 sati ozlijeđena je jedna osoba. Na pješaka je naletio automobil u kojem su – prema izjavi svjedokinje koja se javila Riportalu – bile dvije osobe.

Prema riječima svjedokinje upravo je ona pozvala hitne službe dok je par iz vozila skamenjen dulje vrijeme stajao na kolniku valjda međusobno se tješeći.

“Dečko je bio pri svjesti, držao se je za rame i nogu i vidno je bio u šoku.”, izjavila je svjedokinja za Riportal kojoj se nije svidjelo ponašanje para iz automobila.

“Nakon dolaska hitne pomoći i policije par se grlio punih 35 minuta na mjestu nesreće dok je pored njih stajala policija. Ovako nešto… nisam nikad vidjela. Barem iz poštovanja…”, javila je čitateljica Riportala.

Foto: Čitateljica Riportala

Na mjestu nesreće policijski službenici obavili su očevid. Nakon objave izvješća policije bit će poznate sve okolnosti i uzroci ove prometne nesreće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari