A TEK KAZNA...

UHVAĆEN LASEROM! Mercedesom riječkih oznaka na autocesti Rijeka-Zagreb ‘potegnuo’ 220 km/h. Čeka ga velika novčana kazna!

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Riječka policija poziva i ovim putem vozače na oprez, kao i dosljedno poštivanje prometnih propisa, kako bi se spriječile mogućnosti izazivanja nesreća posebice onih s najtežim posljedicama

Prošlog vikenda na području u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske proveden je pojačan nadzor u prometu te je pri tome evidentirano 203 prometna prekršaja.

VIDEO DANA:

Od ukupnog broja, 103 prekršaja se odnose na prekoračenje brzine, 14 je prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, a 13 nekorištenja sigurnosnog pojasa, kao i devet prekršaja nepropisnog korištenja mobitela. Osim navedenih, zabilježena su i tri prekršaja upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, zatim po jedan prekršaj upravljanja tehnički neispravnim ili neregistriranim vozilom i u vrijeme važeće zabrane upravljanja te ostala 59 prometna prekršaja.

Najveća brzina od 221 km/h evidentirana je u subotu, 21. svibnja na području Vrbovskog. Policijski službenici su u 11.46 sati laserskim uređajem očitali navedenu brzinu na autocesti A6 u blizini vijadukta Osojnik gdje se osobno vozilo marke Mercedes, riječkih registracijskih oznaka, kretalo u smjeru Zagreba na mjestu gdje je ograničenje brzine kretanja određeno na 110 km/h.

U prekršajnom postupku utvrdit će se vozač koji je upravljao spomenutim vozilom pa potom sankcionirati u skladu sa Zakonom o sigurnosti prometa na cestama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari