DVA KAZNENA DJELA

Uhićen voditelj Hrvatskih šuma i predsjednik gospićkog HDZ-a, prijavila ga supruga

Uhićen je navodno malo prije devet sati ujutro i nakon što ga je supruga prijavila zbog dva kaznena djela – prijetnje i nasilja u obitelji, piše Net.hr.

Jutros je uhićen predsjednik Gradskog odbora HDZ-a grada Gospića i voditelj Uprave šuma podružnice Gospić Mario Stilinović po prijavi vlastite supruge, piše Jutarnji list.

Uhićen je navodno malo prije devet sati ujutro i nakon što ga je supruga prijavila zbog dva kaznena djela – prijetnje i nasilja u obitelji. Iz policije su kratko poručili da imaju više uhićenika i da detalje ne mogu iznositi zbog tajnosti postupka.

Jutarnji navodi da su u odnosu obitelji Maria Stilinovića već duže vrijeme narušeni te da je on suprugu prijavio zbog nametljivog ponašanja. Ona je tijekom davanja iskazana navodno na njegovu prijavu usput podnijela prijavu za još dva kaznena djela.

Druga je prijava, doznaje Jutarnji, mnogo ozbiljnija i navodno sadrži prijetnju ubojstvom zbog čega je Stilinović uhićen te je završio na ispitivanju.

Stilinović je na lokalnim izborima 2021. godine bio kandidat HDZ-a za gradonačelnika, ali je uspješniji bio HSP-ov Karlo Starčević, te je Stilinovićeva karijera zakrenula prema vijećničkim klupama Gradskog vijeća.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari