Uspješna akcija riječke policije: “Pala” dvojica dilera, oduzeti im heroin i marihuana!

Ilustracija: Riportal.hr

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvoje hrvatskih državljana, starosti 38 i 28 godina zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droga

Osumnjičeni su 11. ožujka zatečeni u osobnom vozilu na području Rijeke s manjom količinom heroina, tabletama, većim novčanim iznosom i drugim predmetima koji se dovode u vezu sa zlouporabom droga.

Privedeni su na kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg je u Rijeci obavljena pretraga doma i drugih prostorija osumnjičenih. Pretragom je pronađeno i oduzeto 112,3 grama heroina, 46 grama marihuane, dvije digitalne vage, novac i drugo.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da su drogu prodavali osobama s područja Rijeke.

Oboje su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu za ukupno četiri kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i predani pritvorskom nadzorniku.

Provedeno kriminalističko istraživanje pokazatelj je sustavnog i uspješnog rada policijskih službenika Službe kriminaliteta droga ove Policijske uprave, na suzbijanju ponude i potražnje svih vrsta droga na ovom području, a je počiniteljima je onemogućeno da na štetu drugih ovakvim nezakonitim radnjama ostvaruju protupravnu imovinsku korist.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari