TRAGEDIJA U FRANCUSKOJ

UŽAS 14-mjesečna beba preminula zaključana u automobilu! Otac ju je zaboravio odvesti u vrtić

Majka djeteta prva je zvala Hitne službe nakon što je shvatila da se njezino dijete ne nalazi u vrtiću. Hitna pomoć stigla je na mjesto događaja oko 17 sati. Bezuspješno su pokušali reanimirati dijete

U Francuskoj je otac 14-mjesečnu bebu zaboravio odvesti u vrtić te ju je ostavio u automobilu i potom otišao na posao. Dijete je preminulo u automobilu, pretpostavlja se od gušenja i dehidracije. Istraga je pokrenuta nakon što je dijete pronađeno mrtvo na parkiralištu aeronautičke tvrtke Safran u Bordesu, na jugozapadu Francuske, u srijedu poslijepodne.

Rekordne temperature i šumski požari harali su južnim dijelovima Francuske ovog tjedna, ali u vrijeme bebine smrti živa je dosegla oko 22 stupnja Celzija.

‘Nitko nije čuo ni najmanju buku’

Majka djeteta prva je zvala Hitne službe nakon što je shvatila da se njezino dijete ne nalazi u vrtiću. Hitna pomoć stigla je na mjesto događaja oko 17 sati. Bezuspješno su pokušali reanimirati dijete.

“Nitko nije čuo ni najmanju buku”, rekao je javni tužitelj, javlja Daily Mail. Obdukcija tek treba utvrditi točan uzrok djetetove smrti.

Roditelji bebe poslani su u bolnicu u Pau nakon što su pretrpjeli ‘šok’, objavljeno je. Uspostavljene su jedinice psihološke podrške za osoblje dječjeg vrtića, koji skrbi za oko 80 djece, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari