UŽAS! Zapalio se autobus koji je školarce iz Pule vozio na izlet u Krapinu

Foto: Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija/Facebook

U trenutku kada je požar izbio, učenici i njihovi učitelji su se nalazili u blizini autobusa. Nema ozlijeđenih

Učenici četvrtih razreda OŠ Monte Zaro iz Pule, nalazili su se na izletu u Krapini kada je na parkiralištu Muzeja krapinskih neandertalaca došlo do požara na njihovom autobusu, javlja Regional Express. Incident je prijavljen Policijskoj upravi krapinsko-zagorskoj u 10:56 sati. Policija je potvrdila događaj, naglasivši da nema ozlijeđenih, što je najvažnije, piše Net.hr.

U trenutku kada je požar izbio, učenici i njihovi učitelji su se nalazili u blizini autobusa. Uzrok požara još nije poznat, a istražitelji i vatrogasci su na terenu kako bi utvrdili što je dovelo do ovog incidenta.

Ravnateljica OŠ Monte Zaro, Branka Sironić Buić, potvrdila je događaj. Rekla je kako su osnovnoškolci drugi dan na izletu u prirodi te su danas krenuli u muzej u Krapinu. Sreća u nesreći je da su sva djeca i učitelji izašli iz autobusa kad je nastao požar. “Djeca su trenutno u muzeju, zbrinuta te su nam iz agencije rekli kako šalju novi autobus po djecu. Učiteljice su obavijestile roditelje da je sve u redu s djecom.”, kazala je ravnateljica Oš Monte Zaro.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari