(UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ!) Strava u Istri: Mačka ubili, odrezali mu nogu i rep, izvadili utrobu

Odrezani dijelovi tijela i utroba nisu pronađeni na mjestu gdje je nesretni mačak zvjerski ubijen

Supružnici Ivan i Jasna Papac ostali su, najblaže rečeno, u šoku nakon što su doznali i vidjeli što je netko učinio njihovom ljubimcu, 18-mjesečnom mačku Juno (Đuno).

Juno je pronađen na livadi, nedaleko od njihove kuće.

“Naš Juno je bio iskasapljen. Veterinar kaže da je najvjerojatnije ubijen, a potom i izmrcvaren nožem. Odrezan mu je but desne noge odnosno cijela noga. Taj psihopat mu je odrezao i rep i izvadio utrobu. Rez na butnoj kosti je bio precizan. To nije mogla napraviti životinja jer životinja bi ga rastrgala. Nisu pronađeni ni tragovi sačme. Osim tog, utroba mu je precizno izvađena što također dokazuje da je to odradio monstrum i to najvjerojatnije nožem”, kroz suze je za Vijesti.hr ispričao Ivan Papac.

“Juno je imao 18 mjeseci i udomili smo ga iz prihvatilišta za životinje. Bio je iznimno pametno mače i ljubimac naše kujice Nale. Ona je posebno pazila na njega. Čak ga je u posljednje vrijeme vraćala kući i sklanjala s puta kao da je osjetilada će se nešto dogoditi, ali on je ipak samo mačak i taj dan je otišao sam obaviti nuždu i pričekati Nalu i gazdaricu Jasnu da se vrate iz šetnje. Tako ih je čekao svako jutro”, očajan je u svojoj boli Ivan Papac.

Obitelj je imala 7 mačaka i jednog psa. Veliki su ljubitelji životinja i Junova tragedija ih je strahovito pogodila.

Zanimljivo je da odrezani dijelovi tijela i utroba nisu pronađeni na mjestu gdje je nesretni mačak zvjerski ubijen.

“Njegov leš ću odnijeti na veterinarski fakultet u Zagrebu jer želim doznati istnu i sve ću učiniti da psihopata koji je u stanju tako nešto učiniti, pronađem i da bude kažnjen”, odlučan je Papac.

Sanja Petrović
Foto: čitateljica/Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari