AUTOBUS SLETIO S CESTE: Dvije djevojčice ozlijeđene, da djeca izađu – trebalo je razbiti zadnje staklo na vozilu

Slijetanje autobusa tvrtke Autotransport dogodilo se u naselju Šumbaru u 13.30 sati. Promet je bio u prekidu do 14.55, od kada se odvija izmjeničnim propuštanjem jednom trakom

Po informacijama s terena, dvije su djevojčice zadobile lakše tjelesne ozljede u vidu ogrebotina i njima je pružena liječnička pomoć, no kako je KAportal naknadno saznao, liječničku je pomoć zatražilo još pet putnika, svi srećom samo zbog lakših tjelesnih ozljeda. U bolnici je zadržano troje, i to zbog zbog promatranja.

Promet na D-36 je jedno vrijeme bio u prekidu zbog očevida, dok se sada odvija naizmjenično. Iz policije je za KAportal potvrđeno da su žurne službe na terenu i da će se o uzrocima nesreće znati više nakon obavljenog očevida. Zanimljivost je da je autobus prevrnut na stranu s vratima pa je da djeca izađu, trebalo razbiti zadnje staklo na autobusu. Brzo su se na mjestu nesreće pojavili i njihovi zabrinuti roditelji, većina nakon što su ih djeca nazvala putem mobitela.

Snijeg otežava promet pa je moguće da je do slijetanja došlo i zbog skliskog kolnika.

Dežurni policajac u Centru 192 rekao je da će se uzrok utvrđivati očevidom, možda i naknadnim vještačenjima, ali da je neosporno da je do slijetanja došlo u okolnostima mokrog i skliskog kolnika, zbog snijega koji pada.

Od ravnatelja karlovačke Opće bolnice Ervina Jančića doznaje se da je sedam pacijenata zatražilo pomoć, petero djece, jedna putnica i vozač. Nakon pregleda ozljede putnice stare 65 godina okarakterizirane su kao teže pa je hospitalizirana, a od petero djece dvoje je zadržano na promatranju i nisu u teškom stanju, kazao je Jančić Hini.

Neslužbeno se doznaje da je vozač, koji je pod velikim stresom, nakon nesreće ozlijeđenim putnicima pomogao do dolaska hitne pomoći.

Vijesti.hr

Foto: KAportal.rtl.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari