UŽASAVAJUĆI PRIZOR

Helikopter se srušio u vodu ispred pune plaže turista; Snimka izaziva trnce!

Screenshoot/Twitter Miami Beach Police

U trenutku pada helikoptera, na plaži je bilo mnoštvo kupača tako da je izbjegnuta velika tragedija. Istraga je pokrenuta, a okolnosti pada još uvijek nisu poznate

Pored pune plaže turista, uslijedio je šok. Helikopter se srušio u Atlantski ocean blizu obale Miami Beacha.

Tri su osobe bile u helikopteru, a na svu sreću nije bilo smrtno stradalih. Dvojica su prebačena u bolnicu Jackson i stabilno su, a treća osoba prošla je bez ikakvih ozljeda.

U trenutku pada helikoptera, na plaži je bilo mnoštvo kupača tako da je izbjegnuta velika tragedija.

Kako javlja CNN, istraga je pokrenuta, a okolnosti pada još uvijek nisu poznate. Jedan od onih koji je svjedočio samoj nesreći je zrakoplovni tehničar Sean Adams.

“Postoje stvari koje nikada ne želite vidjeti niti razgovarati o tome. Nesreća se dogodila 50 metara od plaže, u blizini ljudi. Nevjerojatno da nitko nije stradao”, rekao je Adams.

Kolumbijka Ana Diaz bila je u oceanu u trenutku nesreće, udaljena od helikoptera svega nekoliko metara.

“Bilo je kao iz filma, čuo se glasni prasak kada je helikopter pao u vodu. Bila sam jako uplašena i zabrinuta, jako me to sve potreslo”, prenosi CNN.

Priča se da su putnici izgledali omamljeno, a što je prethodilo ovoj nesreći koja je prošla najbolje moguće, tek će se saznati, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari