KRALJEVICA Lopovi provalili u Ćirinu vikendicu: ‘Nisu tražili samo novac, znali su tlocrt kuće. Jako sam deprimiran’

Ćiro Blažević nam objašnjava da ih je moralo biti barem troje

 

Više u VIDEOPRILOGU IZNAD!

Rijetko kad Ćiru možemo vidjeti ovako potištenog. Razočaran je, kaže, i tužan. Lopovi ne samo da su iz kuće odnijeli stotine tisuća kuna vrijednosti, nego su bili i strašno drski.

“Mogli su mnogo elegantnije ući i razbiti taj sef, a oni su razbili sve. Oni su, bez nekog povoda, razbili ormar i pobacali sve što je u njemu bilo, da bi komotnije mogli demolirati sef, za kojeg sam ja mislio da se ne može demolirati. Al’ eto, demantirali su me lopovi”, kaže Miroslav Ćiro Blažević.

Hvali pritom policiju koja je do kasnih noćnih sati uzimala otiske i pronalazila tragove, a ovaj događaj opisuju kao tešku krađu.

Provalnici su u kuću upali kroz ova vrata. Miroslav Ćiro Blažević nam objašnjava da ih je moralo biti barem troje i da su po svemu morali znati raspored kuće.

“Kako su našli i razbili jedan željezni ormar u kojem je bilo oružje. Znači nisu samo tražili novce. To nije bilo njima na dlanu, nego je trebalo stvarno znati gdje je to skriveno. Sve to upozorava da je provalnik znao raspored ove kuće i sve što se u njoj nalazi.”

Iz ormara s oružjem ukrali su i pištolj kojeg mu je darovao Gojko Šušak.

“Nisam mislio da bi me bilo kakva stvar, osim izgubljene utakmice, mogla tako deprimirati. Jako sam deprimiran i naravno žalim za svim onim stvarima koje su mi uzeli.”

Ovo nije prva provala u Ćirinu vikendicu u Kraljevici, ali je drukčija. To su, poručuje, napravili pravi razbojnici, ali siguran je da će ih policija brzo uhvatiti.
Ida Balen
Duško Jaramaz/Pixsell

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari