Na terasi kafića pio kavu: Prišao mu muškarac, počeo ga udarati pa mu razbio stolicu na glavi

Razlozi napada još nisu poznati

Središte Rijeke bilo je poprište divljačkog napada, a brojne prolaznike i šetače to nije ostavilo ravnodušnima.

Čovjek je sjedio na terasi jednog kafića na Korzu te mu je u jednom trenutku prišao drugi muškarac. Nakon samo par sekundi razgovora, muškarac ga je počeo udarati, a na kraju mu je na glavi slomio stolicu.

Muškarcu su u pomoć priskočili prolaznici i konobari jer mu je iz glave potekla krv, a napadač je odmah krenuo u bijeg. Na mjesto događaja brzo je stigla Hitna pomoć, koja ga je odvela u bolnicu.

Razlozi napada još nisu poznati

“Prema dosad utvrđenim informacijama u 10.40 na Korzu, ispred ugostiteljskog objekta došlo je do narušavanja javnoga reda i mira u kojem su sudjelovale dvije muške osobe”, kazali su iz PU primorsko-goranske.

Priveden je 31-godišnji hrvatski državljanin te je u tijeku kriminalističko istraživanje s obzirom da ga se sumnjiči da je 36-godišnjeg muškarca udario metalnim predmetom te mu time zadao tjelesne ozljede. 36-godišnjak je prevezen u KBC Rijeka gdje će mu se ustanoviti težina ozljeda.

Više u VIDEOPRILOGU!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari