Ovako izgleda auto u kojem su stradali mladi nogometaš i prijatelj: ‘Jure, ostaješ dio naše ekipe!’

Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

21-godišnji vozač automobila je zbog nepropisne brzine vozilom prešao na suprotnu prometnu traku

Pogledajte VIDEO:

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška u nazočnosti zamjenika Županijskog državnog odvjetnika u Slavonskom Brodu obavila je očevid kojim je utvrdila da je do prometne nesreće došlo na način da se 21-godišnji vozač osobnim automobilom kretao istočnom prometnom trakom od juga u smjeru sjevera.

Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

U jednom trenutku vozač je krećući se nepropisnom brzinom vozilom prešao na suprotnu prometnu traku, sletio s kolnika u odvodni kanal i udario u betonski kolni ulaz, a potom i u osobni automobil koji je bio parkiran na kolnom ulazu (vlasništvo 53-godišnjaka) te u pročelje obiteljske kuće.

Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Vlasnik parkiranog automobila Željko Drakulec kazao je da je vozač od siline udara ispao iz automobila. Na mjesto nesreće stigli su i vatrogasci koji su izvlačili ozlijeđene mladiće.

Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

“Došao sam kući iz Nove Kapele, parkirao sam automobil na mostu, a oni su vjerojatno velikom brzinom naišli, izgubili kontrolu nad automobilom i udarili u moj auto koji je bio parkiran na mostu. Vozač je ispao iz automobila jer smo ga našli pred samom kapijom od garaže. On i suvozač su na mjestu ostali mrtvi. Kada su vatrogasci razrezali automobil, našli su jednoga čovjeka unutra, a kasnije sam čuo kako viču da “ima još jedan”, rekao je za SB Online Željko Drkulec.

Photo: Ivica Galovic/PIXSELL
Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari