Požalio se na glavobolju: Iz nosa mu izvadili paketić marihuane. Bila je tamo punih 18 godina!

Ilustracija: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL

Kako bi drogu sakrio od zatvorskih čuvara, muškarac je paketić ugurao u desno nosnicu

Liječnici su 48-godišnjem Australcu iz nosa izvadili paketić marihuane koji je tamo bio smješten nevjerojatnih 18 godina.

Tekst o ovom neobičnom slučaju objavio je British Medical Journal, a otkrili su da je paketić u zatvor, prije 18 godina, Australcu donijela djevojka koja ga je posjetila. Kako bi drogu sakrio od zatvorskih čuvara, muškarac je paketić ugurao u desno nosnicu. No, stvar se zakomplicirala, paketić je ugurao predaleko i nije ga više mogao izvaditi.

Požalio se na glavobolju

Iako je trpio jake sinusne infekcije i druge bolove godinama nakon što je stavio marihuanu u nos, muškarac je vjerovao da je već odavno marihuana izašla iz njegova tijela, piše CNN.

Tijekom godina od paketića se formirao “kamenčić” koji se stvori oko stranog tijela u nosnoj šupljini.  Nakon 18 godina muškarac se požalio liječnicima na glavobolju, a oni su mu izvadili 19X11 milimetara veliki kamenčić iz nosne šupljine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari