VREMEŠAN A RATOBORAN: Riječka policija kod 71-godišnjaka pronašla arsenal oružja!

Ilustracija

Policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 71-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene organiziranog kriminaliteta.

U sklopu kriminalističkog istraživanja policija je prilikom pretrage doma koji koristi pronašla više komada oružja i raznih eksplozivnih tvari koje je navedeni neovlašteno posjedovao.

Riječ je o vojnoj automatskoj pušci, pištolju, 621 komadu različitog streljiva, zatim barutu u količini od 1,4 kg, alatu za punjenje streljiva i ostalim predmetima.

Navedeni predmeti su mu oduzeti te je nakon završetka istraživanja zbog sumnje u počinjenje tri kaznena djela nedozvoljeno posjedovanje izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari , 71-godišnjak kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari