ZAMET Pokušao spriječiti napad na ženu pa završio u bolnici s teškim tjelesnim ozljedama

Fotografija je ilustrativnog karaktera i ne prikazuje točno mjesto opisanog događaja (Ilustracija: Facebook)

Policija 38-godišnjaka sumnjiči da je 4. ožujka, na području Zameta u Rijeci, fizički napao i ozlijedio 29-godišnjeg hrvatskog državljanina

Policijski službenici l. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška tjelesna ozljeda.

Sumnjiči se da je 4. ožujka, u popodnevnim satima na području Zameta u Rijeci, fizički napao i ozlijedio 29-godišnjeg hrvatskog državljanina. Medicinska pomoć pružena mu je u KBC Rijeka gdje je i dijagnosticirana teška tjelesna ozljeda. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je oštećeni 29-godišnjak pokušao spriječiti 38-godišnjaka u fizičkom napadu na mlađu žensku osobu, nakon čega je počinitelj njega napao i ozlijedio.

Zbog sumnje u počinjenje spomenutog kaznenog djela, po završetku istraživanja je osumnjičeni 39-godišnjak kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari