PROBLEMI U PROMETU

Policijski očevid otklonio sve sumnje: Poznat je uzročnik jučerašnje velike prometne gužve u centru Rijeke

Foto: Riportal

Nesreća se dogodila oko 13 sati u četvrtak 8. rujna i u njoj su sudjelovali autobus mađarskih registarskih oznaka i osobno vozilo riječkih tablica

Mnogi Riječani jučer su se negdje od 13 pa sve do iza 14 sati prilično nervirali u prometu središtem grada – velika kolona vozila stvorila se od Fiumare pa sve do Krešimirove ulice odnosno do skretanja s Krešimirove u Manzonijevu ulicu kod restorana Index pa je put od Fiumare do Krešimirove trajao i više od 20 minuta. Razlog – prometna nesreća.

Nesreća se dogodila upravo kod restorana Index gdje je došlo do lakšeg sudara autobusa mađarskih oznaka i osobnog vozila marke Škoda riječkih tablica. Prema pričanju svjedoka, nakon sudara došlo je i do nervoznog ispada vozača mađarskog autobusa koji je navodno glasno protestirao i okrivljavao mladog vozača Škode kao uzročnika nesreće.

Iako je već i po našim fotografijama s mjesta nesreće bilo razvidno tko je najvjerojatnije kriv za nesreću, sve sumnje otklonio je očevid policijskih službenika. Prema policijskom izvješću o nesreći do sudara je došlo kada se vozač autobusa, vozeći u smjeru zapada odnosno Mlake, nije uvjerio da se slobodno može vozilom prestrojiti iz jedne prometne trake u drugu te je udario u Škodu riječkih oznaka koja se kretala također u u smjeru Mlake.

Zanimljivo, i na Facebook profilu Riportala u komentarima naše vijesti o nesreći i posljedičnoj prometnoj gužvi razvila se rasprava tko je kriv za nesreću. Sada su sve sumnje otklonjene!

Ozlijeđenih osoba nije bilo a materijalna šteta cijeni se na nekoliko tisuća kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari