(FOTO) KRŠ I LOM NA DRENOVI! Mlađi vozač zabio se autom u parkirano vozilo

(FOTO) KRŠ I LOM NA DRENOVI! Mlađi vozač zabio se autom u parkirano vozilo

Foto: Čitatelj

Nesreća se dogodila oko 23 sata u Ulici Stanka Frankovića

Taman u vrijeme kada se područje Donje Drenove stišalo nakon burne i bučne večeri garnirane navijanjem iz lokalnih ugostiteljskih objekata, u Ulici Stanka Frankovića dogodila se prometna nesreća.

Negdje oko 23 sata odjednom se u inače mirnoj ulici s ograničenjem brzine vozila primjerenim mirnoj gradskoj četvrti, začuo snažan prasak. Stanarima ulice odmah je bilo jasno kako je riječ o udarcu vozila u prepreku, a ispostavilo se da je prepreka – propisno parkirani automobil uz ogradu obiteljske kuće.

UPRAVO SE ČITA

Foto: Čitatelj

Mlađi vozač osobnog automobila BMW zagrebačkih registracijskih oznaka, koji je vjerojatno Ulicom Stanka Frankovića vozio nepropisnom brzinom, iz zasad nepoznatih razloga izgubio je nadzor nad svojim vozilom koje je potom udarilo u parkirani automobil Toyota riječkih tablica. Udarac je bio toliko jak da je Toyota odbačena na metalnu  ogradu te je jednim dijelom “uletjela” u dvorište obiteljske kuće!

Prema pričanju svjedoka – stanara okolnih zgrada – riječ je o vozilu i vozaču već dobro poznatima lokalnom stanovništvu.

Foto: Čitatelj

“Taj momak jako često, prečesto, vozi ovom i okolnim kvartovskim ulicama automobil prevelikom brzinom, snažno “turirajući” motor, izazivajući valjda pažnju nas stanara kojima nije do bezrazložnog uznemiravanja i “divljenja” nečijim vozačkim vještinama ili “ljepotom” njegova BMW-a. Mnogi od nas pitali su se kako se to dozvoljava, jer je ovo inače ulica jednim dijelom bez nogostupa, prilično uska, doduše jednosmjerna, ali njome prolaze i djeca u školu i trudnice s kolicima. Sva sreća da se dečku ovo dogodilo noću – ne možemo ni zamisliti kakve bi bile posljedice da se ovo dogodilo danju, kada inače frekventnom ulicom prolaze mnogobrojni pješaci, pa i školska djeca”, ispričao nam je u hipu jedan od stanara.

Foto: Čitatelj

Njegova konstatacija ipak nije previše utješna za vlasnika parkiranog i udarenog vozila jer je na automobilu pričinjena velika materijalna šteta.

U ovim trenucima policijski službenici obavljaju očevid nesreće nakon čega će se znati više o točnim uzrocima nesreće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari