'A SAD KAD SU DJECA OTIŠLA SPAVATI...'

Video | Pogledajte Šprajcov komentar o kojem će se još dugo pričati: ‘Najveća mu je kazna što ga dvore časne, a ne dječaci’

Umjesto u zatvoru, gdje bi završio svaki drugi pedofil, crkvenjak pokvarenjak završi u zatvorenom samostanu, kaže Šprajc. Više u videoprilogu!

A sad, kad su djeca nadam se već otišla spavati, vrijeme je za redovnu nacionalnu rubriku Crkvena pedofilija, započeo je Zoran Šprajc svoj komentar u jučerašnjem Direktu.

Riječki nadbiskup Mate Uzinić u suzama je otkrio pojedinosti slučajeva zlostavljanja maloljetnika u Riječkoj nadbiskupiji. Zatražio je oprost za nedjela koja su se događala proteklih nekoliko desetljeća, a ona u koja su uključena djeca – prijavljena su DORH-u.

Azil za pedofile

“Za pohvaliti je da je ta pedofilska grozota koja se događa u Katoličkoj crkvi konačno došla i do srca nekog hrvatskog nadbiskupa. Ali, na što se zapravo sve to svodi”, zapitao se Šprajc i pustio Uzinićevu izjavu u kojoj nadbiskup govori da se svećenik pedofil sada nalazi u samostanu u Italiji.

“Dakle, umjesto u zatvoru, gdje bi završio svaki drugi pedofil, crkvenjak pokvarenjak završi u zatvorenom samostanu. U Italiji. Fino vino, pogled na more, obilni obroci… Ondje mu je najveća kazna što ga poslužuju časne sestre, a navikao da ga dvore dječaci. Dakle, crkvi su samostani neka vrsta azila za pedofile”, zaključio je Šprajc u Stanju nacije RTL Danas.hr.

Cijeli Šprajcov komentar pogledajte u videoprilogu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari