STANJE ZADOVOLJAVAJUĆE

Video | KBC RIJEKA Štimac: “Dvije osobe su na respiratoru, jedna je u ozbiljnom stanju”

Foto: Screenshot

U KBC-u Rijeka u odnosu na jučer nema novoprimljenih bolesnika zaraženih koronavirusom, izvijestio je danas ravnatelj KBC-a Rijeka Davor Štimac

“Svi koji se nalaze u bolnici su stabilno. Na respiratorima su dvije osobe, jedna je u vrlo ozbiljnom stanju, dok je druga značajno bolje”, izjavio je ravnatelj KBC-a Rijeka .

Navodi kako su pacijenti raspoređeni u dvije Klinike, na Otorinolaringoliogiji i Infektologiji. KBC ima spreman i novi prostor za potencijalne nove bolesnike, ali za to nema potrebe, poručio je Štimac.

Ravnatelj riječkog KBC-a izrazio je zadovoljstvo stabilnošću krivulja.

“Nekakvog ozbiljnijeg porastan nema, i ljudi su nekako mirniji , timovi su potpuno uhodani I čini mi se da možemo biti zadovoljni sa sadašnjom situacijom i širiti optimizam jer ove brojke to na neki način potvrđuju”, rekao je Štimac.

27 djelatnika riječkog KBC-a bilo je u izolaciji. “To se približava kraju. Neki od njih su već izašli i bit će vraćeni u normalne radne procese. Najvažnije je da bolest nije ušla u zdravstveni sustav među zdravstvene djelatnike, imamo samo kolegu s patologije koji se liječi, i sve se kontrolira vrlo dobro”, zaključio je Štimac.

https://www.youtube.com/watch?v=Kv1eK62SS0s&feature=youtu.be

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari