ANGELINA SE SMILOVALA: Brad Pitt prvi put vidio djecu nakon incidenta

Susret nije mogao proći bez prisustva terapeuta, pogotovo što je Angie i Bradu u interesu da mališani lakše podnesu razvod roditelja

Točno 21 dan nakon incidenta u avionu koji je pokrenuo razvod najvoljenijeg para Hollywooda, Brad Pitt je konačno dobio dozvolu vidjeti svoju djecu.

Kako kaže izvor bliza paru, “proveo je predivno vrijeme s njima”.

Kako prenose strani mediji, glumac je dobio dozvolu od uskoro bivše supruge da se sretne sa šestero djece koje ima s Angelinom Jolie.

“Brad je proveo divno i kvalitetno vrijeme s djecom. Voli ih više od svega, oni su mu najvažniji. Napravit će sve što je u njegovoj moći samo da bi bio s njima, sada i uvijek”, rekao je izvor blizak obitelji.

Međutim, susret nije mogao proći bez prisustva terapeuta, pogotovo što je Angie i Bradu u interesu da mališani lakše podnesu razvod roditelja.

Osim toga, bračni par je potpisao privremeni sporazum po kojem su se obvezali da će ići na grupne i individualne terapije.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari