FESTIVAL HRANE I DOBROG RASPOLOŽENJA

Food Truck Festival stiže ovoga ljeta u Rijeku!

Pixssel

Jeste li spremni za najveće gastro događanje ovog ljeta u Rijeci?

Jedna od najvećih gastro manifestacija konačno dolazi i na riječko područje – za sada na neotkrivenu lokaciju!

Food Truck Festival je jedinstveni street food event koji se prošle godine održao na zagrebačkom Jarunu te je nadmašio sva očekivanja. Ove godine festival po prvi puta dolazi u Rijeku, a ono što je sigurno bit će pravo osvježenje za riječku street food scenu!

Photo: Marko Prpić/PIXSELL

Koliko ste zapravo upoznati s pojmom – street food? Za sve one koji nisu, evo mini edukacije. Street food iliti ulična hrana postoji već stoljećima, no posljednjih je godina ključna stavka svih gastro evenata. Fenomen je to koji fascinira sve gurmane, a riječ je o hrani koja se konzumira s nogu, nema potrebe za priborom za jelo, prodaje se na javnoj površini, a njezina je ponuda s godinama sve raznovrsnija, šarenija i ekološki osvještenija

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Sigurno si postavljate pitanje – gdje će se i kada će se održati? Za sada nam preostaje samo nagađati, jer organizatori ovu najvažniju informaciju još drže u tajnosti!

Mi otprilike znamo koje bi lokacije u Rijeci ili bližoj okolici bile najpovoljnije za održavanje ovakve manifestacije, no za sada ostavljamo sve vašoj mašti na volju!

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari