ATRAKTIVNA PIVNICA

Galerija | Blistavo bijeli riječki kolodvor nudi i atrakciju za goste; Pogledajte reprezentativni ugostiteljski objekt u njegovu ‘krilu’!

Toliko su zanimljivi i atraktivni da im je prve noći po otvaranju – provaljeno u objekt!

Rijeka je napokon dočekala obnovu pročelja zgrade Željezničkog kolodvora. Nekada zapušteno zgrada, pravo ruglo grada, zablistala je poput bijelog labuda, i pravo je zadovoljstvo vidjeti reprezentativnu povijesnu zgradu Mađarskih željeznica iz 19. stoljeća ponovno u njezinu punom sjaju.

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Za otprilike dvije godine trebao bi u potpunosti biti obnovljen i prostor namijenjen putnicima pa će ova zgrada, uz obnovljene i nove objekte u riječkom Art kvartu, biti zaista na ponos Riječana a vrlo vjerojatno i novo riječko okupljalište odnosno novi centar društvenog života grada.

U ovu priču odlično se uklopio i reprezentativni ugostiteljski objekt koji desetak dana djeluje u krilu željezničkog kolodovora. Riječ je o King’s Brewpubu Kolodvor, a koliku je pažnju izazvalo otvorenje novog, četvrtog po redu King’s puba, govori i to da je u noći otvorenje, 22. veljače, provaljeno u prostore puba!

Na ovu provalu duhovito su se osvrnuli i admini Facebook stranice King’s Brewpuba Kolodvor istaknuvši kako provalnici “sigurno nisu vegetarijanci jer je sve iz vege ponude ostalo na svome mjestu, ne cijene domaći proizvod jer je sva domaća pijača ostala na polici i ljubitelji su našeg burgerića, jer su posegli za kruhom, sirom i pljeskavicama”.

Zanimljivo, King’s Brewpub Kolodvor pored ugostiteljskog odjela bavi se i proizvodnjom piva koje se može kupiti izravno iz pogona – “svježe da svježije ne može biti”, ističu iz lokala.

Pored zatvorenog dijela, kapaciteta 80-ak osoba, tu je i velika terasa, beer garden u nastajanju.

“Ponuda jela nešto je odmakla od standardne King’s ponude, tako da se mogu probati i različite pubovske interpretacije domaćih jela, od kobasica i kupusa u tortilji, tradicionalnog goranskog nadela u obliku muffina, polica od krumpira i slično. U ponudi se nalazi i prva hrvatska craft cola, Monada. Gotovo sve u ponudi potječe od malih hrvatskih proizvođača hrane i pića”,  ističu iz lokala.

Atraktivni dizajn interijera potpisuje ‘Život Design’ a odlikuje se stvaranjem prave ‘pubovske’ atmosfere i ugođaja topline – to će također, nema sumnje u to, privući kako Riječane tako i putnike koji će koristiti kolodvorske usluge.

A toplija vremena donijet će i bogat zabavni program, poručili su iz King’s Brewpuba Kolodvor!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari