LUDI GUINNESSOVI REKORDI: Nova sezona popularne emisije donosi i novu voditeljicu

Show u kojem najrazličitiji ljudi pokušavaju oboriti najopasnije i najluđe rekorde i dalje osvaja gledatelje diljem svijeta, a ovo će ljeto zabavljati i gledatelje RTL-a.

Najpoznatije svjetsko natjecanje u kojem nagrada nije medalja ni pehar već mjesto u prestižnoj knjizi, oduvijek je predstavljalo ultimativni uspjeh. Godine 2012. Guinnessovi rekordi pretočeni su u istoimeni televizijski show koji sve do danas okuplja milijune gledatelja.

Popularna emisija vodi nas na putovanje po čitavom planetu, pokazujući nam da granicama ljudske mašte, kreativnosti, snage, a često i gluposti, uistinu nema kraja! Kroz nevjerojatne pothvate i najluđe pokušaje obaranja svjetskih rekorda gledatelje će ponovno voditi jedno od omiljenih lica RTL-a, Nikola Vikić Topić, kojem će se u ovoj sezoni pridružiti novo lice, 25-godišnja Ana-Klaudija Štilinović.

”Moja primarna struka je meteorologija i nju obožavam već dugo. No kao dijete imao sam mnogo ljubavi i hobija, poput znanosti, raznih eksperimenata, glume te zbijanja šala i pošalica na svoj i na tuđe račune. U formatima poput ovog na neki sam način spojio sve te svoje ljubavi”, priča Nikola Vikić Topić koji ne krije sreću zbog voditeljskog angažmana i u ovoj sezoni. ”Snimanja su jako zabavna i dinamična, mijenjamo po pet, šest lokacija na dan. Za cijelu ekipu koja sudjeluje na ovom projektu imam samo riječi hvale, u takvim je uvjetima lako i zabavno raditi’’.

Za razliku od Nikole, Ana-Klaudiji ovo je prva voditeljska uloga. Simpatična i svestrana 25-godišnjakinja iz Zagreba apsolventica je agrobiznisa i ruralnog razvitka, a uz to je završila i stručno usavršavanje za voditelja u elektroničkim medijima. Ana-Klaudija se od osnovne škole bavi modelingom. Počela je s dječjim modnim revijama, a danas su iza nje brojni editorijali i kampanje čije je zaštitno lice. Sebe opisuje kao vedru i radišnu osobu koja uvijek voli probati nešto novo i često si postavlja nove izazove, a ovaj je projekt jedan od njih.

”Moj dolazak na televiziju još mi uvijek nije stvaran, nevjerojatno je kako se sve poklopilo. Stvorili smo jako ugodnu i opuštenu radnu atmosferu, punu smijeha i zabave. Svi smo se zajedno topili na suncu, smijali pogreškama i bježali od komaraca. Naučila sam više nego što sam očekivala i veselim se sljedećim snimanjima. Boljeg kolegu od Nikole, pogotovo za probijanje leda, nisam mogla ni zamisliti”, kaže Ana-Klaudija pa poručuje, ”Nova sezona još je luđa, smješnija i zabavnija od prošle. Gledatelji će imati priliku vidjeti i Nikolu i mene u obaranju raznih rekorda, čak i u stvarima koje nikad prije nismo probali! Ja ću tako po prvi put stati na role, a vidjet ćete i Nikolu – u štiklama!”

Kako izgleda najveća zbirka suvenira iz ‘Ratova zvijezda’, koliko se dugo može balansirati upaljenom kosilicom na bradi te kako se zove ponosni vlasnik najviše Guinnessovih rekorda na svijetu koji i dalje ne odustaje od svojih pohoda – sve to i puno više ne propustite doznati već od 22. srpnja na RTL-u!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari