PORTAL STILUETA: Izabrano pet inspirativnih žena godine!

Jučer je glamuroznom zabavom uz prigodnu modnu reviju proslavljen četvrti rođendan portala Stilueta

Modne poslastice i čokoladne delicije renomiranih brendova poput Zigante tartufa, Paške sirane, Ebb’s cousine te Kaokakao slastičarne bile su neodoljivi začin događaja.

STILUETA party
STILUETA party

Odabrano je i pet insprirativnih žena godine – one koje su svojim primjerom pokazale da se sve može uz puno rada i strpljenja, koje su pokazale da žene mogu sve što zamisle.

Ove godine svojim su nas pričama dotakle: Maja Škufca, majka koja se vraća svojoj prvoj ljubavi – glazbi, koja korača snažno i svojoj pričom dotiče druge majke, jedna posebna žena koja će osvježiti glazbenu scenu svojom pojavom, glasom, pjesmama, toplinom…

Martina Pernar Škunca, prekrasna žena u svakom pogledu, dok uspješno gradi karijeru u Paškoj sirani, ova majka uči nas da kroz život idemo otvorena i čista srca, kako je biti čovjek danas najveći uspjeh.

Ana Znaor, ove nas je godine osvojila sportskim uspjehom, osvojila je zlato u kickboxingu u Dublinu, no osvojila nas skromnošću, prizemnošću, vrijednostima koje slavi…

Ivana Grabar, kolumnistica, žena koja osvaja energijom, toplinom, iz nje isijava radost života koju nam daje nesebično u svojoj knjizi Pink pen.

Najmlađa inprirativna žena je djevojčica, prekrasna djevojčica Robina Ferlindes, ona pleše u skupini Porto Ri več dvije godine, osvojila je brojne nagrade, istaknut ćemo Svjetsko prvenstvo u Poreču 2015.god na kojem sudjeluje pet tisuća plesača iz cijelog svijeta, Robin je osvojila treće mjesto!

Sve inspirativne žene dobile su na dar buket cvjetarne Gea iz Rijeke te ilustraciju Ariane Linić Nikolić.

STILUETA party

Porsche Inter Auto odnosno Audi centar pokazali su se kao savršeni domaćini večeri, a predstavljen je i novi model Audi A4 automobila koji je oduševio sve prisutne. Posjetitelji su uživali u koktelima Boa cluba iz Rijeke kao i pjenušcu te nazdravili za još puno uspješnih godina portala koji se praćenjem lifestyle tema nametnuo kao omiljeno online štivo pripadnica nježnijeg spola.

Autor fotografija: Petar Kürschner

Najnovije kolekcije

Najnovije trendove i prekrasne kreacije predstavili su renomirani Sally atelier na ćelu s Džanom Ravlić koja je naglasila kako uz modu godinama živi svoj san.

Perspektivna dizajnerica Andrea Anić predstavila je novu liniju haljina i kaputa koji su osvojili javnost te otvorila revijalni dio događanja prekrasnim i već nadaleko poznatim Riječkim kaputom.

Becha dizajn iz Zadra unikatne haljine na kojima su aplicirane slike s motivom snažnih žena i kojima je to prvo predstavljanje u javnosti.

Božena Bratović Smolić samo je za ovu priliku doputovala iz Zadra i osvojila je riječku publiku haljinama koje su pratile Gepetto drvene naočale.

My happy skirt projekt suknji, Maja Tomažić Jakumatović inspirirana je ženama poduzetnica i ovoj je Majin veliki povratak modi kroz prekrasan dzajn, suknje krasi ručno izrađeni unikatni broš s jedinstvenom porukom koja se odnosi na vlasnicu Sretne suknje. Svaka vlasnica Sretne suknje ulazi u knjigu My happy Skirt, a u plan su i muške suknje!

Svoju blagdansku kolekciju predstavila je i La Vetrina koja je u Rijeku donijela pravo osvježenje u obliku ponude brendova, a prekrasne stylinge upotpunile su naočale iz optike Optimed iz Rijeke..

[highlight] Make up djevojaka potpisala je Romana Poropat, make up partner eventa je Catrice, a frizure salon Natural iz Rijeke. [/highlight]

STILUETA party
STILUETA party

STILUETA party

STILUETA party

STILUETA party

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari