Rijeka u modnom magazinu Vogue!

Foto: Filip Koludrović

Editorijal poznatog riječkog fotografa Filipa Koludrovića objavljen je u portugalskom izdanju Voguea

Rijeka je opet poslužila kao najljepša kulisa za snimanje, ali ovog puta editorijala poznatog riječkog fotografa Filipa Koludrovića koji je uz potporu Turističke zajednice grada Rijeke tijekom siječnja snimao na riječkim lokacijama.

Filip Koludrović, svjetski poznati modni fotograf, sa svojim vrhunskim timom sačinjenim od velikih profesionalaca kao što su stilist Petar Trbović te vizažisti Dajana Pajkić i hair profesionalci iz Perman Koncepta i uz produkcijski tim Ane Badurina i Timi Letonje snimili su nekoliko editorijala.

Svaki od editorijala bit će dio izdanja pa i naslovnica visokotiražnih domaćih i stranih časopisa, te je tako jedan editorijal već objavljen na naslovnicama časopisa Grazia i Elle u Hrvatskoj.

No ovih dana izašao je još jedan editorijal u možda najpoznatijem modnom magazinu Vogue (portugalsko izdanje).

Editorijal u modnom magazinu Vogue možete pogledati na poveznici https://www.vogue.pt/autoridade-portuaria-editorial-moda-filip-koludrovic-petar-trbovic

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari