U CENTRU RIJEKE

U Rijeci otvorena nova vinoteka, uz kvalitetno vino nude i maslinova ulja te domaće likere i rakije!

Uz sve to, na policama se može pronaći i domaći vinjak Fignac, odležan 5 godina u hrastovim bačvama

Sve stanovnike Rijeke koji uživaju u dobrom vinu, domaćoj rakiji ili maslinovom ulju razveseliti će informacija da je u gradu otvorena nova vinoteka.

Vinski podrum Pervino tako otvara svoja vrata i građanima Grada Rijeke, sa smještajem na adresi Prolaz Marije Krucifikse Kozulić 4 (Centar Zagrad). Pervino je obiteljska vinarija iz Novigrada u Istri s dugogodišnjom vinarskom tradicijom u potpunosti fokusirana na vrhunsku kvalitetu u svakom koraku, od proizvodnje do prodaje.

Uz vina lokalnih istarskih sorti, ali i daleko poznatih međunarodnih sorti, možete pronaći i pjenušava vina, ekstra djevičansko maslinova ulja te razne vrste domaćih likera i rakija. Uz sve to, na policama se može pronaći i domaći vinjak Fignac, odležan 5 godina u hrastovim bačvama.

Ni ljubitelji slatkog vina neće ostati zakinuti, te uz ponudu suhih vina, mogu uživati i u slatkom muškatu ili slatkom teranu.

Proizvodnja rakija i likera kao i vinjaka bazirana je na malim serijama po vlastitoj recepturi, a posebna pažnja posvećena je odabiru kvalitetnih začina te aromatičnog bilja.

Na 15 hektara vinograda dozrijeva grožđe malvazije, terana, chardonnaya, muškata, te cabernet sauvignona i merlota. Sva Pervino vina krasi mineralnost, odnosno savršen spoj između crvene zemlje i mora. Uz moderan proces prerade ne gubi se tradicija pravljenja vina, čemu mogu svjedočiti i brojne nagrade i priznanja koje Pervino vinarija godinama dodaje svojoj zbirci.

Nalazite li se u blizini grada Rijeke, preporučamo dolazak u novu vinoteku da se uvjerite u kvalitetu Pervino vina, ugrijete se uz neku od domaćih rakija ili zaokružite svoja jela ekstra djevičanskim maslinovim uljem.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari