UGODNO I KORISNO: U Opatiji se družile obitelji novorođene djece u Opatiji i Lovranu!

Društvo „Naša djeca“ Opatija i ove je godine organiziralo tradicionalno druženje obitelji novorođene djece u 2017. godini iz Opatije i Lovrana

Akcija pod nazivom „Čestitka DND-a Opatija roditeljima novorođene djece“ okupila je stručnjakinje iz raznih grana koje su uputile korisne savjete roditeljima za njegu i odgoj njihove djece. Okupljeni roditelji mogli su postaviti pitanje nekoj od prisutnih stručnjakinja i saznati sve što roditelji novorođenčadi trebaju znati.

Na druženju svoja kratka predavanja održale su nutricionistica dr. sc. Mihela Dujmović, patronažne sestra gđa. Anamarija Hoszu i gđa. Larisa Miletić, ravnateljica Dječjeg vrtića Opatija gđa. Sabrina Jelić, gđa. Iva Milinovich iz Dental studio Dentivo, pedijatrice dr. Suzana Surijan i dr. Sanja Brajnović – Zaputović te logopedica gđa. Iva Sladović , a prisutne su pozdravili i tajnica Društva „Naša djeca“ Opatija gđa. Sanja Škorić te predstavnica Grada Opatije gđa. Andrea Brumnjak.

Na lovranskom druženju koje se održalo tjedan dana prije u općinskoj vijećnici, prisutne roditelje i njihovu djecu dočekali su načelnik Općine Lovran gsp. Bojan Simonič, zamjenik općinskog načelnika gsp. Toni Družeta i voditeljica Odsjeka za društvene djelatnosti gđa. Velinka Sušanj.

Događanja poput ovog izvrsna su prilika za razmjenu iskustava s drugim roditeljima novorođenčadi, ali i prilika za dobivanje stručnih savjeta za njegu i odgoj djece.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari