SVEPRISUTNA LIJEČNICA

URNEBES! Na Viberu osvanule naljepnice “parking doktorica” s likom i djelom liječnice iz Rijeke!

Riječ je o paketu besplatnih naljepnica koje je kreirao privatni korisnik i Viber ga ne podržava službeno; no naljepnice su svejedno odmah po objavljivanju postale – hit!

Verbalni ispad na parkiralištu u neposrednoj blizini riječkog KBC-a, koji je već par dana top-tema u riječkoj ali i hrvatskoj javnosti, iz sata u sat dobiva svoje nastavke.

Nakon što su danas smjenom liječnice Tatjane Šepić reagirali iz riječkog KBC-a, a ona sama je izjavila da je na bolovanju i pod stresom, njezine verbalne eskapade zabilježene na videu koji je postao viralan postale su nepresušan izvor inspiracije i za mnogobrojne memeove koji se pojavljuju na društvenim mrežama.

Međutim, ono što je danas postalo vrlo traženo na komunikacijskim kanalima, posebne su naljepnice s likom i djelom liječnice iz Rijeke te njezinim izabranim “izjavama”.

Riječ je o besplatnom paketu naljepnica kojeg je kreirao privatni korisnik na Viberu, besplatnoj komunikacijskoj platformi koja vas putem interneta povezuje s bilo kim u svijetu. Uz paket naljepnica stoji napomena kako ga Viber ne podržava službeno, no naljepnice su svejedno odmah po objavljivanju postale – pravi hit!

Naime, njezine riječi izrečene prilikom verbalnog ispada na parkiralištu – poput “Ma ti si lud“, “Slušaj me dušo“, “Balavac bezobrazni“, “Ne budi tako jadan nego budi muškarac” i druge – postale su inspiracija za autora naljepnica koji očito smatra da se ove fraze mogu lijepo upotrijebiti u šaljivoj komunikaciji s društvom na mreži.

I autor naljepnica očito je u pravu, jer su se naljepnice već počele nezaustavljivo širiti Viberom pretvarajući riječku liječnicu u instant-zvijezdu društvenih mreža!

VIDEO DANA: