(FOTO, VIDEO) EX port Delta “pucala po šavovima”: Jole oduševio riječke poklonike!

Foto: Mateo Levak/Riječanin

Sinoć je koncertom popularnog Jole otvoreno vrijeme karnevalskih zabava u EX port Delti

S obzirom na gužvu u Ex port Delti, vidi se da organizatori ni ove godine nisu pogriješili s odabirom izvođača. Jole je izveo pregršt svojih popularnih pjesma, od onih starijih kao što su Nosi mi se bijela boja, Duša od papira, Nina, pa sve do najnovijih hitova poput Godišnjice i Maksimalno.

Pored svojih popularnih pjesama, izveo je i poznate skladbe drugih izvođača kao što su Oliver Dragojević, Halid Bešlić, Plavi orkestar i drugi.

Raznovrsnim repertoarom oduševio je publiku svih generacija koja je bila neumorna do sitnih jutarnjih sati!

Njegov uobičajeni koncertni finale, kada na pozornici ostaje sam uz klavijature, bila je prava ”točka na i” uspjelom koncertu u uzavreloj atmosferi. Dobro raspoloženi Jole zahvalio je riječkoj publici, ali i “zaštitarima, policiji, hitnoj i svima koji su bdjeli da se Riječanke i Riječani ove večeri osjećaju sigurno i zaštićeno kako bi bez brige uživali u dobroj zabavi”.

A da je oduševljen publikom, koliko i ona njime, Jole je pokazao pozivanjem zainteresiranih na fotografiranje u njegovu šatoru podignutom pored pozornice. Zainteresiranih je bilo zaista puno!

Atmosferu na jučerašnjem koncertu možete doživjeti i kroz naše fotografije!

Foto: Mateo Levak/Riječanin

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari