(FOTO&VIDEO) LUDI ZA VESPAMA: U nedjelju u Mošćeničkoj Dragi okupljanje ljubitelja kultnih Vespi

Stotinjak vespaša bit će smješteno na području Mošćeničke Drage, Lovrana, Opatije, Rijeke i okolnih mjesta, i bit će to prilika da ih organizatori upoznaju s ljepotama našega kraja, gastronomskom ponudom, poviješću i znamenitostima

vespa22

Nakon što je 2014. godine u organizaciji Vespa kluba Rijeka na opatijski susret ljubitelja kultnih motorkotača stiglo preko 400 Vespi iz raznih krajeva Europe, ove nedjelje (15. Svbnja) Vespa klub Rijeka organizira Vespa susret u Mošćeničkoj Dragi. Stotinjak vespaša bit će smješteno na području Mošćeničke Drage, Lovrana, Opatije, Rijeke i okolnih mjesta, i bit će to prilika da ih organizatori upoznaju s ljepotama našega kraja, gastronomskom ponudom, poviješću i znamenitostima

vespa11

U nedjelju od 9 do 11 h u Mošćeničkoj Dragi sudionici će se prijavljivati na događanje iza čega će uslijediti zajedničko fotografiranje sudionika Susreta. U 11.30 sudionici kreću za Brseč gdje će i marendati, uz obilazak mjesta. U 13.15 je polazak za Mošćenice gdje ih čeka piće dobrodošlice, obilazak mjesta i posjet muzeju. U 15 sati sudionici kreću za Sv. Jelenu gdje će ručati uz piće dobrodošlice i podjelu zahvalnica (piće nije uračunato u kotizaciju).

Nakon ručka Sv. Jeleni susret službeno završava, ali se druženje nastavlja u Mošćeničkoj Dragi u sklopu Vespa Oldies Adriatic Toura.

Kotizacija – 100 kuna

Kotizacija za Vespa susret je 100 kn. Plaća se prilikom prijave. Dužina odvoženih kilometara na susretu: približno 20 kilometara.

Vespa Oldies Adriatic Tour

Susret Vespi u Mošćeničkoj Dragi jedna je od karika Vespa Oldies Adriatic Toura na kojem od 14. do 22. svibnja sudjeluju Vespe proizvedene prije 1986. godine. Sve se odvija na relaciji Umag – Dubrovnik, a između gradova-organizatora (Umag, Rovinj, Zadar, Šibenik, Split, Metković i Dubrovnik) domaćin je i Vespa klub Rijeka.

Pored članova hrvatskih vespa klubova na Vespa Oldies Adriatic Touru sudjelovat će i strani državljani iz Italije, Slovenije, BiH, Srbije… Vespa Oldies Adriatic Tour je organiziran povodom 70 godišnjice nastanka Vespe.

Organizatori se nadaju što većem odazivu vozača Vespi na ovaj susret, pa i ovim putem pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže!

vespa44

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari