Ovu neobičnu metodu prikazanu u videu pogledalo je oko 11.000 ljudi, a mnogi kažu da je jedva čekaju isprobati
VIDEO DANA
Kuhar Rob Nixon, kojega nazivaju australskim Gordonom Ramseyjem, otkrio je iznenađujuću tajnu izrade savršenoga pire krumpira – a trik je u namakanju oguljenih ljusaka krumpira u toplome mlijeku.
Kremastija tekstura i puniji okus
Nixon, koji stoji iza popularnoga YouTube kanala Nicko’s Kitchen, objasnio je da je trik za kremast i gladak pire oguliti krumpir i pomiješati ljuske s mlijekom u tavi na jakoj vatri. To omogućava da se okus krumpirove kože prenese u tekućinu.
Kada su se ljuske dobro namočile, krumpire prerežite na pola i kuhajte 15 minuta, prije nego što ga zdrobite i provučete kroz sito. Zatim uklonite sve tragove kvržica i krutina, a onda krumpir začinite maslacem, solju i paprom, a površinu prelijte procijeđenim mlijekom.
[iframe src=”https://www.tiktok.com/embed/v2/6820357049508039941?lang=en-US” name=”__tt_embed__v24256624468646892″ data-mce-fragment=”1″
Ljudi opčinjeni brzinom pripreme
“Dakle, kažete mi da vam nije potrebno sat i pol da napravite pire?”, “Volio bih da je moj pire spreman tako brzo, što radim pogrešno?!”, samo su neki od komentara ispod videa, koji je Rob objavio na TikToku.
Net.hr