Hus: ‘Ako može Mick Jagger u 74. dobiti dijete, zašto ne bi mogao i Aki?’

Foto: Pixsell

Svi su bili šokirani kada je Exkluziv donio vijest o tome da je frontmen Parnog valjka dobio još jedno dijete

Otkad je ekipa Exkluziva podijelila vijest o tome kako je glazbenik Aki Rahimovski u 65. godini dobio još jedno dijete, ne prestaje se o tome šuškati jer nikome nije bilo ni na kraju pameti.

Ali da, frontmen Parnog valjka je u studenom prošle godine sa Slovenkom Barbarom Vesel dobio kćerkicu Antoniju. Iako se oko ove teme još uvijek nije oglasio, njegov kolega iz Parnog valjka Husein Hasanefendić Hus je za Dnevni Avaz izjavio kako Aki ljubomorno čuva svoju privatnost.

“A mi poštujemo njegovu želju. Što je privatno, privatno je”, rekao je Hus i dodao: “Ako može Mick Jagger u 74., zašto ne bi mogao Aki”.

Akijeva odabranica ima 37 godina i po struci je zdravstvena tehničarka, a njezini su susjedi otkrili kako Akija svakodnevno viđaju.

Prije Barbare, Aki je 40 godina bio u braku s Ingrid koja se nikada nije medijski eksponirala, a malena Antonija je njegovo treće dijete.

RTL/Tabloid

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari