(FOTO Vratio nam se “najveći riječki hamburger” – gradskim ulicama ponovno krstari “mamac” na kotačima

Foto: Riportal.hr

Nedugo nakon što smo pisali o dovitljivom marketinškom potezu – ogromnoj replici hamburgera na krovu kultne “golf dvice” – hamburger je ukraden

Ipak, prije par tjedana vratio se na riječke ulice i ponovno privlači pažnju svih prolaznika koji ogladne čim ugledaju “sočni” zalogaj na krovu automobila!

Podsjetimo, riječ je o dostavnom vozilu riječkog “fine fooda” Mamma Mia čiji su hamburgeri već dulje vrijeme prepoznati u Rijeci kao posebni i ukusni, uz pravi omjer cijene i rijetko visoke kvalitete, pripremljeni od probranih i uvijek svježih sastojaka. Malo tko u gradu još nije probao njihov Big Classic, Big Chicken, Chicken Cheddar, Big Mamma, Mamma Mia Special ili hot-dog, ćevape…

Vlasnik lokala, Dino Damjanović, uživa u vožnji “golfa dvice” s ogromnom replikom hamburgera na krovu, u tolikoj mjeri da je nakon što su mu ukrali prvi hamburger, naručio izradu drugoga.

Foto: Riportal.hr

“Gosti lokala ali i mnogi drugi znanci učestalo su mi postavljali pitanje gdje je “maskota” lokala, veliki hamburger na krovu automobila, i jednostavno sam morao naručiti izradu novoga hamburgera. Hamburger na krovu izgleda i dalje izaziva apetit kod prolaznika jer mnogi, kada ga ugledaju, uporno traže lokal gdje mogu probati i takav pravi hamburger”, priča nam Dino.

Nadamo se da će veliki hamburger na vozilu još dugo biti jedna od atrakcija na riječkim ulicama!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari