I MISSICE U RITMU RIJA! Za koga navijaju najljepše Hrvatice?

Olimpijske igre su otvorene i hrvatski sportaši krenuli su u borbu za odličja. Prati ih cijela nacija, a potpora ne izostaje niti iz tabora najljepših Hrvatica, nekadašnjih nositeljica titule Miss Universe Hrvatske.

FILIPOVIĆ

Aktualna Miss Barbara Filipović prati OI. ” Atletiku volim, preponsko jahanje i odbojku. Žao mi je sto se naše odbojkašice nisu plasirale na olimpijadu.”

LJILJAK

Proslogodišnja missica Barbara Ljiljak kaže da će najviše pratiti jedrenje i tenis. “Tonči Stipanović mi je prvi rođak i navijam za njega, jedrenje je dakle sport broj jedan koji pratim, a kako volim i tenis navijati ću za Čilića.”

Delač Đolo Ivana

Ivana Delač Đolo (MUH 2003) gledati će rukomet i vaterpolo. “Rukomet intenzivno pratim posljednjih deset godina i ponosna sam na uspjehe reprezentacije. Nakon sto su košarkaši napravili pravi mali podvig plasiravši se na OI gledati ćemo i košarku, vaterpolo, veslanje odnosno braću Sinković koji su favoriti za osvajanje zlata.”

MIŠURA

Ivana Mišura (MUH 2014) počela je pratiti OI i najviše voli gledati plivanje. ”Pratiti ću boks i Filipa Hrgovića, poznanika iz Sesveta”, govori Mišura.

FABEČIĆ 1
Melita Fabečić Onyshenko (MUH 2013) kaze da voli veslanje budući da se i bavila tim sportom .”Navijat ću i za košarkaše” , kaže.

PARIS

Ivana Paris Bubičić (MUH 2002) kaže da će od svih nasih sportaša koji su se kvalificirali na OI posebno pratiti nase košarkaše jer su se nakon dugo godina ponovo kvalificirali, “Imamo po mom skromnom mišljenju jako dobru momčad koja bi mogla postici velike rezultate. Gledat ću naravno i rukometaše koji su uz Sandru Perkovic glavni hrvatski aduti.”

Rupčić

Marijana Rupčić Nikolac (MUH 2004) takoder najviše voli gledati rukomet ” “Posebno ću pratit rukomet. “To mi je najdraži sport koji sam u osnovnoj i srednjoj školi igrala.. Sada više nisam sportski tip Ali kada reprezentacija igra, pratim.”

SULIĆ

Njezino mišljenje dijeli i Maja Sulić (MUH 2001) , supruga nekadašnjeg rukometnog reprezentativca Renata Sulića.

ELIZABETA BURG

Elizabeta Burg Delač (MUH 2012) “Informirati ću se o svim sportovima na kojima sudjeluje Hrvatska, a pratit ću sto stignem. Sigurno je da neću propustiti boks, na kojem ove godine sudjeluje Hrvoje Sep, moj poznanik iz rodne Vrbanje,” kaže Elizabeta.

KUŽINA ŽUGELJ

Marijana Kužina Žugelj (MUH 1999) navijati će za sve nase olimpijce. “naročito ćemo pratiti Blanku Vlašić i Sandru Perković zbog kćeri koje obje treniraju atletiku i nase sportašice su im sportski uzori. Izdvojila bih također i naše košarkaše za koje ćemo zasigurno zdušno navijati!”

Lovrinčević

Renata Lovrinčević Buljan (MUH 2000) po struci je kineziolog i obožava sve sportove. ” Pratit ću sto više sve naše olimpijce. Kao kineziolog volim sve sportove”, kaže Renata.

MANČIĆ

Biljana Mančić Pavković (MUH 2006) gledati će također sve sportove….

MAROŠ 1

kao i Jelena Maroš Franjkić (MUH 2007).

PRICA

OI, održavaju se u Brazilu, gdje se održao i svjetski izbor za Miss Universe 2011.godine na kojem je sudjelovala Natalija Prica Oreški (MUH 2011) .
” Svakako planiram gledati olimpijadu i navijati za naše sportaše. Želim im puno sreće u natjecanjima”. Želji za uspješnom igrom i dobrim rezultatima pridružuju se i sve ostale ljepotice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari