JAVIO SE! Brođanin koji je osvojio Eurojackpot: ‘Zatvorit ću kredite i nastaviti opušteno živjeti’

Brođanin je uplatio tek jednu, ali itekako vrijednu kombinaciju, koja je podebljala njegov novčanik za nestvarnih 26.175.033,09 kuna

Prošlog petka izvučen je Eurojackpot, a velik dio iznosa otišao je i u smjeru Hrvatske. Naime, jedan sretni dobitnik iz Slavonskog Broda osvojio je nevjerojatnih 26 milijuna kuna, a danas se telefonom javio u Hrvatsku lutriju.

Iako iz HL-a nisu objavili njegov identitet, demantirali su medijska nagađanja da se radi o mladom konobaru. Dobitnik je, kako su objavili, bliže pedesetim godinama, a listić je zajedno sa suprugom uplatio iz zabave na prodajnom mjestu Tiska.

Brođanin je uplatio tek jednu, ali itekako vrijednu kombinaciju, koja je podebljala njegov novčanik za nestvarnih 26.175.033,09 kuna. Kad se odbije porez, Brođanin će u džep spremiti 18,3 milijuna kuna.

“Po još nečemu naš sretni igrač ne odudara od ostalih dobitnika – još uvijek ne vjeruje kako je osvojio ovoliki iznos, a napominje kako će, kad zatvori kredite, nastaviti opušteno živjeti”, kažu iz HL.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari