BIT ĆE SVEGA

KONCERTI, PUB KVIZ, ILUZIONIST…! Food Truck festival u Rijeci nastavlja se uz niz atrakcija!

Festival na kotačima i dalje je omiljeno ljetno okupljalište, a iako su temperature pale, raspoloženje i dobra vibra na festivalu nastavljaju rasti! Tako će biti i ovog tjedna s obzirom da posjetitelje očekuje zanimljiv i raznovrstan glazbeni i zabavan program za sve uzraste

U utorak, 31. kolovoza na pozornicu Food Truck festivala dolazi Alen Brentini, vrsni gitarist i kantautor. Dok početke svoje karijere veže uz svirke s velikim glazbenim imenima hrvatske scene, poput Parnog Valjka i Dade Topića, kasnije je zaplivao solo vodama.

Srijeda, 01. rujna rezervirana je za zanimljivi Pub kviz, dok će u četvrtak publiku zabavljati jedan od najpopularnijih riječkih bendova – En Face koji će se ovoga puta publici predstaviti u akustičnoj verziji i koji će na trsatsku pozornicu donijeti dobre, stare rock hitove.

U petak je na rasporedu MTV mashup uz DJ Dominatora, dok je u subotu zagarantirana odlična zabava uz SuperCover band koji je sastavljen od vrsnih glazbenika koji baš svakoga puta ispune svoju misiju – a to je da raspjevaju i rasplešu publiku gdje god se pojave!

VIDEO DANA:

Na Food Truck festivalu nakon šarolikog tjedna, slijedi Family vikend uz poznatog riječkog iluzionista Andreja Škedela koji svojim sofisticiranim manipulacijama, iluzionističkim performansima i atraktivnim scenskim točkama publiku uvijek ostavi bez daha!

U sklopu Family vikenda slijedi još jedno iznenađenje za male i velike – Los Flacos show. Riječ je o predstavi u kojoj glumci spajaju razne cirkuske vještine, ples i komediju. Najmlađi će također moći uživati u kreativnim radionicama uz nezaobilazni Kids corner, a truckeri su za klince i klinceze pripremili Kids menu prepun iznenađenja uz posebnu ponudu za najmlađe kako bi, osim zanimljivog sadržaja na festival, ususret novoj školskoj godini uživali u slasnim zalogajima.

Osim izvrsne hrane, Food Truck festival nudi sadržajno bogat program, a uživati u Nugentovom parku ispred Trsatske gradine može se svakoga dana od 17.00 do 24.00 te nedjeljom od 12.00 do 24.00 sata! (I. B.)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari