MAŠKARE U KASTVU: U subotu ludnica uz Edija Maružina & Bandite (Mali Gustafi), Brevis Band i Decibele!

Iza nas su dva neprospavana vikenda lude maškarane zabave u Kastvu, a sada je došlo vrijeme da se zaokruži ova lijepa maškarana priča

Prvu maškaranu subote u Kastvu goste su zabavljali Koktelsi, drugog maškaranog vikenda „munjeni“ Mauro Staraj & La Banda, a ove subote u Kastav stižu Edi Maružin & Banditi (Mali Gustafi), Brevis Band i Decibeli.

„Piće ne trebate nositi od doma, skladišta su puna, konobarice najljepše na svijetu, a cijene recesijske!“, poručuju organizatori i dodaju: „Uz svaku kupljenu ulaznicu dobivate i medicu gratis!“.

U šatoru Maškaranog centra Kastav je i velika kuhinja s domaćim pusnim delicijama, a nagradni fond za najbolje maske ove godine je izdašan i premašuje 10.000 kuna!

Stol se može rezervirati putem Facebook stranice Maškaranog Centra Kastav, a može se rezervirati i poseban “vip” dio samo za “maškaranu kremu”.

U nagradnoj igri objavljenoj u četvrtak na Facebook stranici Riječanin po dvije ulaznice za ovu maškaranu plesnu zabavu dobili su Sara Jurdana, Ana Kinkela Ilinčić i Doriana Janjatović. Ulaznice mogu podići u subotu od 20 sati u Maškaranom centru Kastav.

Svi zaljubljenici u maškare su pozvani da dođu i svojim maskama uljepšaju 5. godišnje doba.

Živio pust!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari