SIMPATIČNA 'PREPIRKA'

Na Trsatu umalo izbio španjolsko-hrvatski gastro-navijački incident! ‘Sukobili’ se Pedro Flox i Joso Krmpotić, nećete vjerovati zašto!

Foto: Robert Zeneral/Riportal

Danas je točno u podne na Trsatskom kaštelu službeno započeo projekt Riječke gastronomske luke. Svečano otvorenje imalo je svoj ‘začin’ u režiji poznatog radijskog voditelja i novinara Jose Krmpotića

Danas su proglašene prve Riječke gastronomske luke, u organizaciji Turističke zajednice grada Rijeke u suradnji s tvrtkom Abisal, Klub Gastronaut.

No svečanost je imala i svoje ‘drugo poluvrijeme’ – pa i treće – u duhovitom verbalnom nadmetanju poznatog riječkog ceremonijalmajstora, voditelja i novinara HRT Radio Rijeke Josipa Krmpotića i suvlasnika poznatog riječko-španjolskog restorana “Capote y Olé” – Pedra Floxa Lopeza koji je tijekom protokolarnog programa pripremao i nudio secijalitete toga šarmantnog španjolskog restorana smještenog u samom centru grada, pored velike tržnice.

Pozdravljajući dobitnika plakete, restoran “Capote y Olé”, Joso se u voditeljskom zanosu, želeći ugoditi riječkom Španjolcu Pedru, naglas sjetio španjolskih nogometnih velikana Barcelone i Real Madrida, na što je Pedro Flox Lopez umalo doživio ‘slom živaca’ uputivši voditelju programa oštre i glasne proteste.

Kako nam je Pedro i sam kasnije rekao, podrijetlom je iz Ciudad Reala iz autonomne pokrajine Castille i uvjereni je, strastveni navijač – Atletico Madrida, “narodskog” kluba kojega obožavaju mnogi ‘mali’ ljudi, obrtnici i poljoprivrednici, za razliku od pomalo ‘snobovskog’ puka koji navija za najrazvikanije španjolske nogometne klubove.

Tijekom svečanog otvorenja Riječkih gastronomskih luka Joso i Pedro još su u par navrata izmijenili mišljenja o nogometnoj problematici, no sve je to bila dobrodošla šala i začin uspjele manifestacje.

Foto: Robert Zeneral/Riportal

Kako se i priliči, i kako se slične situacije uglavnom završavaju, Joso i Pedro su se u daljnjem tijeku svečanosti srdačno pozdravili, popili čašu vina i zajedno ‘omastili brk’ specijalitetima iz popularnog restorana “Capote y Olé”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari