NIJE GOTOVO NAKON SEXA! Afterparty baleta „Sex“ u baru Teatro uz performans “SexyBack” Ivone Brnelić i Juraja Zigmana

Nakon niz uspješnih suradnji Ivona Brnelić i Juraj Zigman ponovno su zajedno u modno-plesnom performansu “SexyBack” koji će se večeras održati u novootvorenom lounge baru Teatro, s početkom u 22 sata, kao posebna afterparty poslastica baletne predstave „Sex“.

performans teatro2

Novootvoreni lounge bar Teatro, koji se nalazi uz HNK Ivana pl. Zajca (Verdieva 3), večeras će biti prizorište prave erotične poslastice – “SexyBack” je modno-plesni performans kojeg potpisuju koreografkinja Ivona Brnelić i modni dizajner Juraj Zigman.

Poznato je kako ovaj kreativni dvojac u svom djelovanju pomiče granice i donosi svježu viziju, pa tako od performansa “SexyBack” možemo očekivati zavirivanje u tajanstveni, mistični svijet požude. Svijet je to bez pravila, intrigantan, moderan i pun upečatljivih doživljaja. Ivona Brnelić I Juraj Zigman već su surađivali te Riječanima dvije godine za redom, u sklopu “Riječkih ljetnih noći”, ponudili jedinstveni modni spektakl SAB FASHION. Bio je to spoj mode, teatra, plesa i glazbe, a upravo je to spoj koji možemo očekivati ovog petka od 22 sata u nesvakidašnjem ambijentu lounge bara Teatro.

ivona_brnelic_i_juraj_zigman

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari