NAJTEŽI DANI

Thompson na Facebooku pozvao ljude da se mole za ozdravljenje njegova teško bolesnog sina, objavio i posebnu molitvu

Marko Perkovic Thompson. Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Thompson se obratio prijateljima za pomoć, svoj Facebook kolektiv zamolio je da se pomoli za njegova sina Antu

Marko Perković Thompson na Facebooku se javio svojim prijateljima i zamolio ih da se mole za ozdravljenje njegova teško bolesnog sina Antu Mihaela, a pater Mijo svima je objasnio koju molitvu treba moliti te dodao i mogućnost posta.

Pater Mijo napisao je kako i što moliti za ozdravljenje

U pozivu na Facebooku stoji fotografija na kojoj je na A4 formatu papira napisano: “Poziv na molitvu za Antu Mihaela Perković (17 god.), sina pjevača M.P. Thompsona”, zasigurno ga je formirao netko drugi, a glazbenik samo podijelio na svom profilu.

Pozivamo sve članove i prijatelje Zaklade biskupa Josipa Langa da se mole za ozdravljenje teško oboljelog Ante Mihaela Perkovića, sina Marka Perkovića Thompsona, dobročinitelja Zaklade biskup Josip Lang. Molite, i dat će vam se! Tražite, i naći ćete! Kucajte, i otvorit će vam se! (Mt 7,7), poručio nam je sam Isus Krist, naš Spasitelj i Otkupitelj”, stoji u početku objave.

Nakon neuspješnog braka s Danijelom Martinović, Marko Perković Thompson sreću je pronašao u diplomiranoj ekonomistici Sandri koja se iz ljubavi prema pjevaču preselila iz rodne Kanade. Do sada mu je rodila čak petero djece: dva sina i tri kćeri – Šimuna, Antu, Divu i blizanke Katarinu i Cvitu.
Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

“Uvjereni u ove Isusove riječi, molimo dobrog Boga, našeg Svemogućeg Oca Nebeskog da vrati potpuno zdravlje mladom Anti Mihaelu i svima koji su u sličnoj situaciji kad se bore za vlastiti život. “Mnogo može žarka molitva pravednikova” (Jak S,16), uči nas sv. Jakov apostol. Uvjereni u tu istinu, budimo ustrajni i revni u svojim vapajima, molitvama i postovima Bogu da pomogne mladom Anti Mihaelu i svima drugima koji teško trpe. Naše će molitve pomoći i nama samima da još više povjerujemo kako nas nije ostavio Bog!”, stoji u objavi te se navodi posebna molitva za ozdravljenje.

Molitva za ozdravljenje

“Svemogući Bože, naš dobri Oče, moćnim zagovorom naše Nebeske Majke Marije, snagom Kristove žrtve i Njegove prolivene Krvi, pošalji Duha Svetoga, Branitelja, Tješitelja i Iscjelitelja na teško oboljelog našeg brata u vjeri Antu Mihaela i sve koji slično trpe, da ih Duh Sveti ohrabri, ojača, izliječi i vrati im potpuno zdravlje duše i tijela.

Nek se Sila Duha Tvog spusti na sve nas! Neka to sve bude Tebi na slavu, a nama na porast vjere i vječno spasenje. Marijo, Gospe od zdravlja, moli za nas! Amen.

(Izmoliti Oče naš, Zdravo Marijo i Slava Ocu. Preporučuje se još i post, djelo milosrdne ljubavi i prikazanje sv. Mise na tu nakanu, tko može). p. Mijo Nikić”, stoji u objavi.

U sekciji komentara odmah su mnogi Thompsonovi fanovi i prijatelji reagirali na ovu objavu.

“Bože dobri, podari ozdravljenje našem bratu i prijatelju Anti, molim te! Daj Isuse roditeljima, braći i rodbini snage i nade. Usliši Isuse njihove molitve i sve naše, da Ante bude bolje. Hvala ti i slava Isuse”, “Bože dragi usliši molitve naše, da pomognu u ozdravljenju Ante Mihaela Perkovića, skrušeno te molimo. Voljeni naš Isuse dragi budi nam svima na pomoći. Amen”, “Molim te, dragi Bože usliši molitve naše, pomogni u ozdravljenju ovog dečka, tvoja moć je velika, i u tebe se uzdamo”, “Bože pomozi da naše molitve budu na pomoć potrebnima…”, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari