„OSKAR ZNANJA“ Veliki uspjeh Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova Rijeka i Područnog odjela na Rabu

Svi nagrađeni učenici su apsolutni prvaci u disciplini mandoline u svojim kategorijama

Na dodjeli najvećeg priznanja za izniman uspjeh i postignute rezultate državnim prvacima, održanom 30. lipnja 2017.u atriju palače HAZU – a u Zagrebu, koje dodjeljuju Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja , “Oskaru znanja”, učenici Isabela Dumić, Zara Paparić, Rene Borić i Deni Klen svi pod mentorstvom profesorice mandoline Nataše Balyk, kao i korepetitori Sandra Klen i Julija Dumić primili su najprestižnija priznanja u obrazovanju što riječku glazbenu školu svrstavaju u red najuspješnijih glazbenih škola u Hrvatskoj.

Naime svi nagrađeni učenici su apsolutni prvaci u disciplini mandoline u svojim kategorijama.

Važno je naglasiti da su učenice Isabela Dumić i Zara Paparić s Područnog odjela osnovne glazbene škole na Rabu, a Rene Borić i Deni Klen učenici riječke srednje glazbene škole.

Ovaj veliki uspjeh plod je stručnog i požrtvovnog rada mentora i korepetitora s učenicima, koji su pokazali kako se rad ipak vrednuje i prati na najvišoj državnoj razini koja na ovaj način ipak stavlja obrazovanje kao prioritet, izvor i pokretački potencijal svakog uređenog društva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari