DOMAĆE JE DOMAĆE

VideoPinca je neizostavan dio uskrsne trpeze! Domaća je nezamjenjiva, donosimo vam jedan stari recept

Arome ljute naranče i rozulina nezamjenjive su – pa tko jednom proba domaću pincu, kupovnoj se rijetko kada vrati.

Pinca, sirnica ili  kako su je stari Dubrovčani zvali fogaca – neizostavan je dio uskrsne trpeze, pišu RTL Vijesti.

Kao i za svaku pincu potrebno je brašno, kvasac, sol, šećer, mast, vanilin šećer, korica limuna i naranče te šest jaja. Više pogledajte u video-prilogu!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views