FINI ZALOGAJI, UGODAN AMBIJENT

Popularni riječki restaurant Antack osvježio meni, pogledajte što su sve fino pripremili za goste

O riječkom restoranu koji će uskoro proslaviti prvi rođendan smo pisali povodom njegovog otvorenja. Sada nude neke fine novosti!

Odlična lokacija, profesionalno osoblje, divan interijer te šarolik jelovnik mame sve ljubitelje fine tradicionalne mediteranske hrane na uživanje u ukusnim zalogajima!

Priča o Antacku i njegovom imenu ima i dublje značenje. Restoran je, naime, ime dobio po vlasnikovu nonotu Antaku koji je bio jedan od najživopisnijih stanovnika grada na Rječini.

U restoranu koriste namirnice isključivo s tržnice, lokalnih nona i nonića, te OPG-ovaca, ribara i mesara – dakle kada tvrde da je nešto domaće, to zaista i je domaće!

U restoranu Antack redovito prate najnovije trendove – kako u uređenju, organizaciji evenata, vinskoj karti… tako ukusima i zahtjevima gostiju prilagožavaju i svoj jelovnik!

Klasičan meni restorana obogaćen je s nekoliko novih jela za koje su vlasnici sigurni da će biti pun pogodak.

U novim jelima, traženima na gastro sceni, će se uživati ovog proljeća i ljeta. Sva jela sadrže karakteristike specifične za Antack – to je prepoznatljiva mediteranska kuhinja i kvalitetne domaće namirnice koje svako jelo učine posebno ukusnim.

Noviteti koje ćete moći isprobati u Antacku su:

Burger Antack sa pomfritom (burger od 100% junećeg mesa s umakom, marmeladom od kapule, pestom od peršina, cheddar sirom, rajčicom i rikolom)

Ribeye steak tagliata

Domaće šurlice s plodovima mora (jadranski plodovi mora)

Ravioli s kozicama i sezonskim gljivama (ravioli nadjeveni učkarskom skutom)

Nismo sigurni što nam se više sviđa, ali u jedno smo sigurni – isprobat ćemo!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari