POSTANITE VINSKI GURU

Posao iz snova! Poznata hrvatska vinarija traži četiri osobe koje će testirati vina

Vikend iz snova za ljubitelje gurmanskih užitaka!

Sanjate o neuobičajenom vikendu punom avanture? Spremni ste za nevjerojatan doživljaj koji će vas ostaviti bez daha? Hrvatska vinarija otvara vrata pravim zaljubljenicima u vino i pruža izvanrednu priliku koju nije lako odbiti.

Ako ste ljubitelj vina, predstavljamo vam priliku iz snova. Vinarija Kutjevo, poznata po svojim vrhunskim vinima, traži Vinskog guru-a (m/ž) putem PickJobs platforme za zapošljavanje. Njihov zadatak je ni manje ni više nego sudjelovati u procesima proizvodnje graševine, degustirati graševinu i ocijeniti cjelokupni doživljaj vinarije. I to nije sve! Kandidati će imati priliku razgledavati kompleks kutjevačkih podruma i dati svoje mišljenje o cjelokupnom doživljaju.

Za ovu jedinstvenu priliku, traže se četiri sretnika koji će testirati vina i doživljaj vinarije od 9. do 10. prosinca 2023.g. u Kutjevu. Osim što će degustirati vrhunska autohtona hrvatska vina i uživati u slavonskim delicijama, kandidatima će biti osiguran prijevoz, besplatan smještaj u sklopu vinarije i honorar za obavljeni posao. Ovo je vikend koji ćete dugo pamtiti!

Ovo nije samo prilika za posao – to je prilika za nevjerojatno iskustvo koje će vas obogatiti znanjem o procesu proizvodnje vina, uz stručno vođenje vinara.

Svi zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem PickJobs platforme ili mobilne aplikacije do 06. prosinca 2023. g., pritom kratko objasnivši zašto su savršeni izbor za ovu priliku.

Napomena: Kandidati moraju biti stariji od 18 godina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari