BRINETE LI O SVOM ZDRAVLJU?

Saznajte kako najbrže do sistematskog pregleda!

Croatijino Dodatno zdravstveno osiguranje može se koristiti u više od 600 ustanova diljem Hrvatske, a do 31. listopada aktivan je i popust na ugovaranje police.

Moderni ritam života često nam ne ostavlja dovoljno vremena za brigu o zdravlju, pa nesvjesno preskačemo potrebe i znakove koje nam šalje naše tijelo. Međutim, ljudi koji sve više postaju svjesni važnosti brige o zdravlju, sve češće se odlučuju na sistematske preglede koji daju kompletnu sliku zdravstvenog stanja pojedinca, odlična su prevencija i na vrijeme detektiraju potencijalne probleme koji bi se mogli pojaviti u budućnosti.

“Na sistematske preglede je važno ići jer je to najjednostavniji i za pacijente najpraktičniji oblik preventivnih pregleda prilikom kojih se kombinacijom laboratorijskih nalaza, slikovnih pretraga te specijalističkih pregleda može dobiti uvid u opće zdravstveno stanje pojedinca te u slučaju potrebe ga uputiti na daljnju obradu i liječenje. Dovoljno je reći da se 80 posto kardiovaskularnih bolesti može spriječiti. Jedan od najvažnijih ciljeva i mogućnosti sistematskih pregleda je upravo procijeniti kardiovaskularne rizike, dijagnosticirati kardiovaskularne i druge kronične nezarazne bolesti, uključujući i maligne bolesti te na vrijeme ispravno terapijski postupiti u svrhu očuvanja zdravlja, izlječenja i sprječavanja invaliditeta i smrti”, objašnjava dr. med. Ana Knezović, specijalistica interne medicine iz Croatia Poliklinike.

Osim sistematskog i brojni drugi specijalistički pregledi važni su prilikom otkrivanja brojnih zdravstvenih problema, od blažih zdravstvenih poteškoća do težih i teških bolesti za koje pojedinci često ni ne znaju da ih imaju. Kako bi vam svi ti pregledi, među kojima su oni koji vam mogu spasiti život, bili jednostavno i brzo dostupni, najkvalitetnije rješenje je polica dodatnog zdravstvenog osiguranja.

Ovisno o paketima koje odaberete, polica osiguranja osim sistematskog pregleda i široke palete specijalističkih pregleda uključuje medicinsku dijagnostiku u koju među ostalim spadaju EKG, razne vrste ultrazvuka i RTG-a, zatim endoskopiju, laboratorijske pretrage, magnetsku rezonancu, CT, ambulantnu medicinsku rehabilitaciju te mogućnost ugovaranja brojnih drugih dijagnostičkih i terapijskih usluga.

Velika prednost ugovaranja police Dodatnog zdravstvenog osiguranja u Croatia osiguranju je što preglede možete obaviti u više od 600 suradnih zdravstvenih ustanova diljem Hrvatske, bez uputnice, a izbjeći ćete i duge liste čekanja. Ako u Croatia osiguranju ugovorite Dodatno zdravstveno osiguranje do 31. 10. 2023. dobivate i 10 eura popusta u prvoj godini osiguranja, a ako ste postojeći član Spektra ili aktivirate Spektar za vrijeme trajanja akcije dobivate i poklon.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari