OMILJENA GASTRO DESTINACIJA

Riportal i Bistro Na Kantridi časte sretne čitatelje valentinovskim menijem za dvoje!

Bistro na Kantridi pripremio je prigodne menije za Valentinovo i Dan žena. Od ovoga nam raste apetit!

Na prekrasnoj i svim Riječanima (i šire!) dobro poznatoj lokaciji, u sklopu kultnog Stadiona Kantrida, pored omiljene plaže, već četiri godine posluje popularni ‘Bistro Na  Kantridi’ u kojem su – pod njegovim prijašnjim imenima i upravama – svoje osvježenje i okrijepu pronašle već generacije i generacije Riječana.

Poseban jelovnik povodom Valentinova

“Želimo vam zahvaliti što punite četvrtu godinu s nama. Tim povodom vas obavještavamo da je naš mladi kuhar osmislio vrhunske menije za Valentinovo i Dan žena”, poručuju iz Bistroa na Kantridi.

Poseban jelovnik povodom Valentinova uključuje riblji meni, mesni meni i vege meni po svima prihvatljivim cijenama.

Svoje mjesti u Bistro na Kantridi možete i rezervirati putem telefona na broj 051/614-418.

Iz Bistroa na Kantridi ističu i nijhovu sezonsku ponudu koja uključuje juneće obraze s kroketima, buncek s kiselim kupusom i pireom te bbq rebarca i polovice krumpira

“Imamo mogućnost posluživanja velikih grupa. Vaše posebne prigode kao što su krizme, pričesti, rođendane itd. proslavite kod nas.”, dodaju iz Bistroa na Kantridi.

Za Valentinovo su priredili posebne menije pa povodom toga u suradnji s Riportalom nagrađuju čitatelje Riportala <2valentinovskim menijem za dvoje”, poručili su Bistroa Na Kantridi.

Kako doći do nagrade?

Sve što trebate učiniti je ovu objavu na službenoj facebook stranici Riportala lajkati i podijeliti a u komentarima te objave označiti/tagirati osobu s kojom ćete na Valentinovo posjetiti ovo kultno mjesto – Bistro Na Kantridi!

Dobitnike ćemo objaviti ovdje i u komentaru naše facebook objave u ponedjeljak 12. veljače navečer.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari